Wij bevinden ons in

de bijzondere situatie

dat we uitverkocht zijn!

Welkom,

Bij DumpieDump.nl, de webwinkel met leuke mode voor betaalbare prijzen. DumpieDump.nl verkoopt dameskleding, schoenen, tassen en sieraden voor super lage prijzen. 

Naast onze "collectie" bieden wij vaak restpartijen of faillisementspartijen aan. Hierdoor zijn er dan slechts een beperkt aantal stuks beschikbaar, maar kunnen we deze wel tegen zeer lage prijzen leveren. Wacht dus niet te lang met bestellen, want het door jou gewenste artikel kan zomaar uitverkocht zijn en niet meer leverbaar.

Naast het bestellen via onze webwinkel is het ook mogelijk om bij ons langs te komen en komen wij eventueel bij jou langs.
We hebben regelmatig op zaterdag openhuis verkoop en aan het einde van elk kwartaal een zogenaamde outlet verkoop. Bij de outlet verkoop zijn bepaalde artikelen nog scherper geprijsd dan ze al waren. De voorraad zal dan alleen zeer beperkt zijn. Kijk voor de precieze data bij onze Openingstijden.
Ook ben je van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00 uur tot 20:00 uur bij ons welkom. Wil je langskomen? Stuur even een berichtje, dan zorgen wij er voor dat je lekker kunt shoppen en dat het niet te druk is.
Wil je dat we bij jou langskomen? Ook dat kan, lees de pagina Kledingparty. Hier vind je de voorwaarden waaronder we bij je langs komen.

Ook staan wij regelmatig op markten, braderieën, ladies nights en andere evenmenten. Heb jij een leuk evenement waar je graag de aanwezigheid van DumpieDump.nl zou willen, stuur ons dan een email.

Onze webshop is nieuw, heb je opmerkingen of loop je tegen problemen aan, stuur ons dan even een berichtje en wij kijken hoe we het kunnen oplossen. Je kunt ons via Facebook een berichtje sturen of natuurlijk per email

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties kleding, schoenen, accessoires en sieraden, volg ons dan op Facebook.